Spar penge på dit barns overtøj

Dette indlæg indeholder reklame for Reima | Sidst på sommeren modtog vi noget lækkert overtøj fra Reimas AW18 kollektion, som Noam skulle teste henover vinteren. Et mærke jeg har hørt om – men aldrig selv stiftet bekendtskab med. Altså, før nu.

Lad os starte med den alt for lækre fleece! Den tog vi i brug lige med det samme. Noam brugte den på de køligere dage, sidst på sommeren/start efterår. Den er kommet under regnjakken og har været perfekt til bilen. Jeg gad faktisk godt eje en til foråret også ☺️ Den her fine fleece med hætte kunne måske være et bud, nu hvor vi havde den anden i efteråret!

Dét her – er det tætteste man kommer på en perfekt vinterjakke til sin tumling! Den har hele sæsonen holdt tæt og kan til hver en tid, vaskes ligeså pæn, som da den var ny! (Det kræver intet andet end en skånevask med neutral vaskemiddel.) Den har synlige reflekser og velkro på både ærmer og hætte, så den kan reguleres efter barnets størrelse. Lommerne har desuden en helt perfekt størrelse til strandsten og grankogler – dette er testet flere gange 😉

Okay. Så de her overtræksbukser har været og ér altså bare geniale! De dage vi har skulle køre til en udendørs legeaftale eller bare skulle køre til en skov, strand eller andet, har Noam bare fået vinterjakken på og så har vi haft overtræksbukserne med. Det har været nemt at få dem på ham og ligeså nemt, lige at lirke dem af, inden han blev sat i bilen igen. De har oftest været møgbeskidte, efter en tur ude – så i stedet for at svede i bilen med fuld mundering af flyverdragt og tophue eller fryse på vej hjem, fordi flyverdragten skulle af pga. mudder, så er det ren win win, med sådan et par overtræksbukser!

Sidst, men ikke mindst, lufferNE! For ikke længe siden, lagde jeg en story op på min instagramprofil, med et klip af Noam – der stod med begge hænder i en spand iskoldt vand. Da han tog dem op, prallede vandet af som perler og hans hænder var varme og tørre. Jeg er ikke i tvivl om, hvad der er et must i min drengs vintergarderobe fremover i hvert fald!

Noam var en størrelse 92 hele sommeren, så vi tog alt hans vinterovertøj i størrelse 98/3 år og det har bare passet og passer stadigvæk helt perfekt – og kommer til det hele sæsonen ud.

For os betyder bevægelighed og kvalitet ALT. Og der må vi indrømme, at Reima lever op til det hele og mere til. Jeg ved faktisk ikke hvorfor vi ikke har stiftet bekendtskab med Reima før nu, men det er i hvert fald kommet ind i garderoben, for at blive! Du kan læse meget mere om de enkelte produkter på deres hjemmeside. De står for så meget mere, end jeg har fået ind i mit indlæg – så hop ind og tag et kig!

Som ny kunde, vil du få 15% rabat og fri fragt på dit første køb, hvis du melder dig ind i Reima Club!

Reima har en ny SS19 kollektion på trapperne – og hold nu op hvor jeg glæder mig! Jeg har nemlig allerede smugkigget 🤭

Tak fordi du læste med // Malene 🧡

Skriv et svar